Un nou proiect grandios la Râmnicu Vâlcea. Un tânăr sportiv de origine vâlceană, cu o carieră impresionantă în sport, se alătură tinerilor vâlceni care își doresc să vină în sprijinul orașului natal.

Așa cum tânărul oftalmolog de origine vâlceană Constantin Mihai, noul vicepreședinte al Asociației Medicilor de pe Coasta de Azur și autorul primului manual de Medicina Aeronautica in limba romană, a decis înființarea unei clinici în Râmnicu Vâlcea (Medicalma Vision), pentru a veni în sprijinul orașului natal

și tânărul sportiv Victoraș Iacob va înființa o academie în care tinerii pot fi inițiați în tainele fotbalului.

Școala de Fotbal „Victoraș Iacob”, înființată de celebrul fotbalist de origine vâlceană va fi deschisă tuturor copiilor și tinerilor pasionați de fotbal.

În paralel, Victoraș Iacob, urmează cursurile școlii federale de antrenori.

Academia din orașul natal va beneficia de antrenori profesioniști și va oferi condiții de antrenament pentru participarea la competiții de profil.

Un proiect prin care fotbalistul doreşte să contribuie la educația și dezvoltarea copiilor vâlceni, care vor deprinde astfel noi date despre o bună organizare,
disciplină, lucru în echipă și socializare, pe lângă posibilitatea de a fi pregătiți la cel mai înalt nivel pentru performanţă.

Sportivul anunță și o colaborare cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Promotor al sportului ca mod de viaţă sănătos și nu numai, Victoraș Iacob este cunoscut pentru succesul său ca atacant al echipei FCSB, (fiind golgheterul ei în cupele europene în sezonul 2005-2006, cu opt goluri).

A obținut un titlu de campion, o supercupă, o calificare în semifinalele Cupei UEFA și o calificare în Liga Campionilor.

A jucat în cinci meciuri pentru naționala de tineret a României și a jucat și pentru Rocar București, Universitatea Craiova, FC Național, Oțelul Galați, Rapid București, CS Otopeni, Concordia Chiajna și FC Universitatea Cluj.

A evoluat și în Germania, la FC Kaiserslautern și în Grecia, la Iraklis Salonic, unde a terminat al treilea în clasamentul golgheterilor din Superliga Greciei, sezonul 2010-2011, cu 11 goluri, la Aris Salonic și la Niki Volos.

Academia vâlceană va fi deschisă la începutul lunii octombrie, declară sportivul vâlcean.

Articolul precedentConstantin Rădulescu anunță începerea lucrarilor pentru modernizarea fostei „Policlinici cu Plată”, construită în anii 1984
Articolul următorMaria Tudor a primit astăzi titlul de cetățean de onoare al Râmnicului