Candidatul PNL la Primăria Râmnicului propune sistemul acordurilor de cooperare între sectoare publice și private, pentru creșterea economiei județului.

Parteneriatul public- privat ar genera locuri de muncă și ar crește eficiența economiei locale, susține Virgil Pârvulescu.

Recent a adus în discuții și  ideea realizării unui parc industrial, la Vâlcea.

„(…) intenționez crearea unui parc industrial. Nu se poate să ai progres fără crearea unui parc industrial! Acesta îți generează nu numai locuri de muncă, ci și un viitor pentru tineri, pentru că tinerii atunci vor avea unde să își desfașoare activitatea. Credeți că l-ar interesa pe un tânăr să meargă la București sau Sibiu, să plătească o chirie de 350-500 de euro, dacă el ar avea un salariu aproximativ egal cu cel de acolo, aici? Nu, în momentul acesta tinerii pleacă, și ne întrebăm de ce!
Dacă vrem să îi păstrăm pe cei tineri în acest oraș, trebuie să le oferim oportunități de dezvoltare! Trebuie să garantăm ca își pot câștiga un venit decent aici, în Râmnicu Vâlcea! Atât timp cât ei văd că nu se întâmplă nimic aici, o să plece în continuare!”

 

Articolul precedentLucrări pe strada Industriilor din Râmnicu Vâlcea
Articolul următorOficial: 13.837 de îmbolnăviri cu coronavirus