Așezat într-o zonă pitorească, pe Valea Oltului, orașul Brezoi găzduiește în aceste momente cea de- a doua zi a Open Air Blues Festival Brezoi 2019.

Festivalul este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de blues din România și timp de 4 zile și 4 nopți publicul prezent poate participa atât la concerte, cât și la workshopuri pe teme muzicale.

În prima seară a publicul a putut fi alături de Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuala, nominalizata la Premiile Grammy si castigatoare a numeroase discuri de platină și premii muzicale.

Festivalul va continua mâine, cu JazzyBit, Loup-Garou, The Gamblers, Louis King & Band, Mike Godoroja & Blue Spirit, Leon Beal, Sax Gordon & Luca Giordano Band și Jonathon Boogie Long.

Ideea festivalului aparține Asociatiei Mentor Rock. Este organizat în parteneriat cu Primaria Brezoi. Ulterior, evenimentul a fost susținut și de Consiliul Judetean Vâlcea și sponsori.

Duminică, 21 iulie, vor concerta: Othello Trio, Soul Serenade, Dan Helciug HeART, AG Weinberger, Eb Davis & The Superband și „The White Blues King, ”Oscar Benton”.

Articolul precedentUn nou spațiu de joacă inaugurat astăzi în Râmnic, în prezența a sute de copii
Articolul următorAccident mortal la Seaca, in Calimanesti !