Trei adulţi şi un copil au fost transportaţi la spital, marţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism şi un TIR, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Doi dintre răniţi au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Traficul este blocat complet.

Accidentul s-a produs pe DN 7, în localitatea Bujoreni, acolo intervenind forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, precum şi 3 ambulanţe SAJ.

Potrivit ISU Vâlcea, în evenimentul rutier au fost implicate un microbuz, un autoturism şi un autocamion (care transporta cherestea), precum şi 7 ocupanţi.

În microbuz, una dintre persoane era încarcerată, iar o alta era blocată, ele fiind scoase de pompieri şi predate echipajelor medicale.

”În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulţi şi un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD şi SAJ”, a transmis ISU.

IPJ Vâlcea a precizat că, în zona accidentului, traficul este blocat total, fiind deviat pe DJ 703G şi DJ 703L Dăeşti – Călimăneşti.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentToți locuitorii unei țări importante vor ajunge să poarte același nume. Care este explicația?
Articolul următorAlegeri 2024. Rezultatele scrutinului din 9 iunie, piatra de hotar pentru Coaliție