O comedie de succes a Teatrului Ariel se joacă în scop caritabil, luni 10 Decembrie, la Casa Sindicatelor, într- o distribuție dublă. 

Vor fi două reprezentații, la care cei care doresc să ajute, sunt invitați. 

Spectacolele, organizate de Teatrul Ariel, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Colegiul Mircea cel Bătrân, pentru strângere de fonduri, vin în sprijinul tinerei Andrada Păunoiu, elevă a Liceului Mircea cel Bătrân care are nevoie de ajutor. 

Spectacolul ” Desculț în parc”, în regia lui Bogdan-Cristian Drăgan reconstruiește cu mult umor atmosfera New York- ului anilor ’60, prezentând un cuplu tânăr care, martor al unor răsturnări de situație incredible, încearcă sa ducă mai departe flacara iubirii.

O comedie celebră în lumea întreagă ce aduce în fața publicului situații inedite care nu au mai fost jucate pe o altă scenă. 

Primul spectacol va avea loc la ora 17 00 (din distribuție vor face parte: Anca Olteanu, Ionuț Mocanu, Cătălina Sima, Gabriel Popescu, Gogu Preda)

Cel de- al doilea spectacol va începe la ora 19 30 (vor juca actorii Mihaela Mihai, Gogu Preda, Gabriel Popescu, Cătălina Sima, Ionuț Mocanu).

Valoarea minimă de participare la spectacole va fi 7 lei. 

Fiecare prezență a vâlcenilor va fi importantă pentru sănătatea tinerei iar banii strânși vor fi donați în contul creat special.

Articolul precedentO nouă facilitate pentru copii la patinoarul din centrul Râmnicului
Articolul următor“Clasicismul vienez”, pentru râmniceni