Ca urmare a executării  lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă din rețeaua PE D160mm, de pe strada Forestierilor intersecție cu strada Epurești, din Băile Olănești, Apavil va întrerupe furnizarea de apă potabilă.

În data de 31.10.2018 între orele 900 – 1300 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Băile Olănești  pe străzile: Forestierilor, Parângului, Cuibul cu Dor, Horea, Podișor, Epurești, Islazului, Pădurii, Ponor și Înfrățirii.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Se recomandă consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății.

Articolul precedentAcord româno-chinez la Vâlcea !
Articolul următor„Salonul Internaţional de Arte și Cultură Masonică”, ediția a VII-a