Reprezenții din domeniul protecţiei sociale, coordonați de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, au stabilit Planul de Acţiune pentru anul 2019.

La iniţiativa Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea prin Direcţia de Asistenţă Socială, a avut loc o întâlnire a ONG-urilor şi instituţiilor care activează pe plan local în domeniul protecţiei sociale.

Prilej cu care su fost stabilite direcţii de acţiune pentru anul in curs şi modalităţi prin care Municipalitatea poate susţine proiectele propuse.

Au participat: reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea,  Asociaţiei “Centrul pentru Familie”, Asociaţiei “Mămici din Vâlcea”, Fundaţiei “Inimă pentru Inimă”, Filialei Vâlcea a World Vision, Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din România – Filiala Vâlcea (ASCHFR), Asociaţiei pentru Dezvoltare Comunitară Vâlcea, Fundaţiei Comunitare Vâlcea, Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vâlcea, Arhiepiscopiei Ramnicului, Spitalului Judeţean de Urgenţă, Parohiei Trăistari – Ocnele Mari, Bisericii Greco-Catolice, C.S.E.I. Băbeni, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Centrului pentru Persoane Vârstnice, Centrului de Servicii Terapeutice pentru Copilul cu Autism “Mara” şi Centrului Social de Urgenţă “Ioana”.

La finalul întâlnirii, s-a convenit ca, printr-o informare continuă, activităţile din domeniul asistenţei sociale avute în vedere pentru acest an să se desfăşoare în mod coordonat, astfel încât eficienţa acestora şi impactul asupra grupurilor-ţintă să fie cât mai mari, anunta biroul de presa al Primariei.

Articolul precedentIarna se întoarce în Vâlcea
Articolul următorDomnitorul Cuza în mijlocul râmnicenilor