Din octombrie 2019, Biblioteca Județeană “Antim Ivireanul” Vâlcea a inițiat proiectul “Vâlcea inedită”, o replică a proiectului “Visual Library of Cultural Heritage”, prin care se realizează transferul către comunitatea locală a cunoștințelor, a metodelor și a practicilor experimentate cu ocazia activităților internaționale de învățare.

Proiectul “Vâlcea inedită” urmărește implicarea participanților în activități de promovare a obiectivelor mai puțin cunoscute din județul Vâlcea și, totodată, familiarizarea lor cu utilizarea tehnologiei realității augmentate.

Astfel, în perioada 19-22 noiembrie 2019, a fost organizat cursul cu tema „Cercetarea și documentarea bibliografică în bibliotecă”, o replică a activității de învățare coordonată de partenerul din Cehia în cadrul proiectului “Visual Library of Cultural Heritage”.

La curs s-au înscris 97 de participanți din județul Vâlcea, elevi și profesori, iar activitățile au fost organizare la Biblioteca Județeană “Antim Ivireanul” Vâlcea, pe parcursul a șapte sesiuni.

Următorul curs din cadrul proiectului “Vâlcea inedită” va avea loc în perioada 9-13 decembrie 2019 și va avea ca temă “Realizarea unui mesaj de impact pentru promovarea eficientă a obiectivelor culturale”.

Biblioteca Județeană “Antim Ivireanul” Vâlcea îi invită pe toți cei interesați să descopere noi și interesante modalități de promovare a județului Vâlcea, utilizând resursele bibliotecii, să participe la activitățile organizate în acest scop până la sfârșitul lunii mai 2020.

Articolul precedentPrecizări de la ANAF
Articolul următorÎncă un loc de joacă modernizat inaugurat în cartierul Nord