Bionic Royals, echipa de robotica a Colegiului National Mircea cel Batran din Ramnicu Valcea, pe podium, la Turneul de calificare al competitiei „FIRST Tech Challenge Romania”

Turneul a avut loc in Timisoara, in perioada 22-24 februarie.

Echipa de robotică vâlceană, „Bionic Royals” a obținut de- a lungul timpului premii importante la competitiile de acest nivel.

În competiția desfășurată în Timisoara echipa a fost finalistă la categoria „Alliance” si a castigat locul 2 Inspire Award.

O altă competiție la care tinerii vâlceni au obținut performanță a fost evenimentul organizat de echipa de robotică „QUANTUM” de la Liceul Teoretic Internațional de Informatica din București. Elevii de liceu și-au testat robotii și au simulat totodată condițiile de concurs.

Echipa vâlceană din cadrul C.N. Mircea cel Bătrân, condusă de prof. Mirela Mlisan s-a clasat pe locul întâi, alegând în alianță o echipa din Constanța.

Peste 15 echipe de robotică din toată țara au luat parte la competița demonstrativă, „First Tech Challenge”, ce a avut loc în noiembrie 2018.

Următoarea competiție va avea loc in Bucuresti, in perioada 8-10 martie 2019.

Articolul precedentMeciul SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti va putea fi urmărit live pe un ecran amplasat în Scuarul ”Mircea cel Bătrân”
Articolul următorIncendii în Vâlcea. Pompierii intervin la această oră