Bonificația de 10% acordată vâlcenilor care îşi plătesc integral impozitele aferente anului în curs se va primi până pe 1 Aprilie.

Inițial fusese stabilită ziua de 31 martie ca dată limită până la care persoanele fizice primesc reducerea.

Pentru că această zi este într-o duminică autoritățile au decis ca noul termen până la care se poate beneficia de reducere să fie luni, 1 aprilie.

În prezent casieria sediului central al Primăriei s-a mutat la parterul fostei clădiri Socom.

La nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea, achitarea taxelor şi impozitelor locale se poate face în cinci puncte de plată, fapt care a contribuit semnificativ la reducerea aglomerărilor specifice începutului de an.

Celelalte patru puncte de încasare, ce au fost puse în funcţiune începând cu data de 14 ianuarie, sunt situate la Direcţia Economico-Financiară de pe strada Carol I, la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor de lângă Piaţa Centrală, la Stadionul Zăvoi din splaiul Independenţei şi în strada I.C. Brătianu din cartierul Ostroveni.

Începand cu data de 1 Aprilie, dată la care expiră bonificaţia de 10% acordată celor care îşi plătesc integral impozitele aferente anului în curs, biroul de încasare din cartierul Ostroveni va fi mutat la Casa Căsătoriilor, din bulevardul Tudor Vladimirescu.

Articolul precedentTrei tineri au furat o jardinieră cu flori din centrul Râmnicului
Articolul următorO nouă ”Oră a Pământului” marcată la Râmnicu Vâlcea !