Pe 8 septembrie 2018, va avea loc la Bărbătești, Festivalul dansului popular vâlcean „Brâul de Aur”, ajuns la ediția cu numărul 47, eveniment de tradiție al comunei.

Primăria Bărbăteşti, în colaborare cu Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, Consiliul Local Bărbătești şi Căminele Culturale Bodești și Bărbătești, lucrează în această perioadă la ultimele detalii organizatorice pentru că evenimentul, „Brâul de Aur” să fie unul de succes, aşa cum au fost obişnuiţi invitaţii, de fiecare dată.

Încă de la ediția trecută, festivalul și-a mutat locația de pe Valea Otăsăului, la baza sportivă din localitate, idee primită foarte bine de localnici, care au fost prezenți în număr mult mai mare.

Având în vedere faptul că formaţiile și ansamblurile invitate vor îndemna oamenii să iasă la joc, la baza sportivă este loc suficient pentru că oamenii să se simtă bine.

Evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program: de la orele 13.30 și până la orele 17.00 va avea loc spectacolul formațiilor participante la festival, iar între orele 18.00 și 23.00 se va desfășura spectacolul folcloric, când pe scenă vor evolua Tudorita Gorjeanu, Roberta Crintea , Emil Badea , Emanuel Cirstea și Sanda Argint.

„Brâul de aur” din acest an se va încheia la orele 23.00 cu un foc de artificii.

Articolul precedentStagiunea 2018 – 2019 începe mai devreme la Teatrul Ariel !
Articolul următorControale in școlile vâlcene!