Restricții de circulație în ziua concertului susținut la Arenele Traian.

Concertul lui Goran Bregovic de sâmbătă seara va fi preluat şi difuzat de un post tv.

Reglementări privind accesul publicului şi parcarea autovehiculelor:

Accesul publicului la concertul de sâmbătă seara de la Arenele ”Traian” se va face începând cu ora 17 30 pe cele trei porţi de intrare dinspre Sala Sporturilor din bd. Nicolae Bălcescu nr. 24.

Cei care se decid în ultima clipă să cumpere un bilet de intrare la spectacol o vor putea face de la casieria Sălii Sporturilor, care va avea program sâmbătă până la ora 14 00.

Conform prevederilor Avizului emis de Comisia de specialitate din cadrul Primăriei municipiului, accesul auto în parcarea aferentă Sălii Sporturilor este permis numai organizatorilor, pe bază de ecuson, iar în parcarea aferentă Arenelor ”Traian” este permis doar artiştilor, agentului economic, autospecialei ISU şi carului de transmisie TV.
Fumatul în incinta Arenelor ”Traian” este interzis.

Spectatorii vor utiliza trotuarele aferente bulevardului Nicolae Bălcescu şi străzii Mihai Viteazu.

Spectatorii care vor veni cu autoturismul vor putea parca pe prima bandă a bd. Nicolae Bălcescu (segmentul cuprins între primul acces auto spre Sala Sporturilor şi trecerea de pietoni din dreptul fostului Liceu tehnologic Oltchim) sau pe banda de circulaţie din stânga a străzii Mihai Viteazu (pe segmentul cuprins între intersecţiile cu bd. Nicolae Bălcescu şi cu bd. Tudor Vladimirescu).

Articolul precedentWorkshop de actorie cu Anca Olteanu, actriță la Teatrul Municipal „Ariel”
Articolul următorAPIA efectuează plata ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale