Cadavrul unui bărbat de 61 de ani a fost găsit în stare avansată de putrefacţie, într-o pădure din judeţul Vâlcea. Se pare că bărbatul a fost dat dispărut în urmă cu zece zile. În tot acest timp, mai multe echipe de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti l-au căutat.

”La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii  au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, într-o pădure situată în extravilanul oraşului Călimăneşti, a fost găsită o persoană decedată. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi plecat de la domiciliu din data de 27 august, fără a reveni, fiind găsit decedat în pădure, în stare avansată de putrefacţie, făra a prezenta urme vizibile de violenţă”, a anunţat, duminică, IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

”În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. În această perioadă, de când persoana în cauză a fost dată dispărută, o echipă mixtă formată din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au desfăşurat activităţi specifice în vederea identificării acestuia”, a mai transmis Poliţia.

Salvamontiştii au precizat că trupul a fost găsit în masivul Căpăţânii, pereţii muntelui Basarab.

Articolul precedentDependența de DROGURI, date alarmante: 150 de copii tratați la Spitalul Obregia și 64 la Grigore Alexandrescu! – Cel mai mic pacient are 12 ani
Articolul următorCupa Mondială de rugby: România a pierdut cu 0-76 în faţa deţinătoarei trofeului, Africa de Sud