Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit  în Râmnicu Vâlcea, pe strada Carol pentru stingerea unui incendiu declanșat în interiorul unei case nelocuite.

După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins.

Până la stingerea flăcărilor au ars deșeuri lemnoase (ferestre și uși de lemn) aflate în interiorul locuinței.

Cercetările preliminare efectuate la locul intervenției arata  că incendiul s-ar fi declanșat în urma folosirii focului în interiorul imobilului de către persoane neidentificate.

Pompierii militari au intervenit si în localitatea Mateești, satul Turcești pentru stingerea unui incendiu declanșat la o anexă gospodărească.

După circa o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în apropiere.

Au ars o anexă gospodărească construită din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafață de 12mp., și aproximativ o tonă de lemne.

Din cercetările preliminare reiese că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Articolul precedentRespect fata de patrie
Articolul următorDrumul monahilor și al pelerinilor către “Athosul Românesc” va fi refăcut în totalitate