O generaţie de succes a seniorilor români în tenis și victorii răsunătoare ale acestora în lumea sportului alb. Povești de succes și vise devenite realitate se nasc și printre tinerii vâlceni care doresc performanțe.

Sunt tineri care, îndrumați de cei mai apreciați antrenori ai momentului din Râmnicu Vâlcea, din generația tânără, Cătălin Mirescu și Ionuț Dragomirescu, arată că pot merge mai departe, cu succes.

(Foto: Cătălin Mirescu)

(Foto: Ionuț Dragomirescu)

Cei doi antrenori,care au obținut în ultimii ani cele mai bune rezultate pentru Râmnicu Vâlcea la competitiile la care elevii lor au participat, au dovedit că prin multă muncă, respect, seriozitate și profesionalism pot bate la porțile performanței.

Cătălin, care a asistat la inițierea și obținerea performanțelor elevilor săi s- a bucurat până în prezent de sezoane reușite în sistemul profesionist al sportului alb.

Și a reușit, cu multă muncă, să aibă rezultate spectaculoase cu elevii săi, la unele dintre cele mai importante turnee de tenis din țară și din străinătate.

Recent, Alexandra Neacșu (13 ani) și Călin Poștea (16 ani) s-au remarcat la turneul de tenis “Trofeul Ilie Năstase”, din circuitul național FRT, găzduit de București.

Tânăra tenismenă Alexandra Neacșu a reuşit o nouă victorie la categoria junioarelor pe tabloul de calificări al “Trofeului Ilie Năstase”, la competiţia din aceasta primăvară.

A obținut locul doi în finala turneului de dublu.

Călin Poștea a jucat la categoria seniori,la același turneu care a reunit cei mai buni jucători români din noua generație.

Iar în luna Aprilie elevii lui Cătălin Mirescu, Rareș Iliescu (14 ani) și Alexandra Neacșu (care a ajuns în optimile de finală) au participat la turneul „Sport Palace Cup”, găzduit de Sliven, Bulgaria.

Alături de ei, David Voinea, Ștefania Gheorghiță și Călin Ilie au reușit performanțe la turneele la care au participat.

Anul trecut Ștefania a fost prezentă la Sliven, în “Sport Palace Cup”.

Pe de altă parte, în această perioadă, David se pregăteşte intens pentru participarea la un nou turneu important, a declarat pentru Realitatea de Vâlcea antrenorul vâlcean.

Cu răbdare și fairplay Cătălin Mirescu transmite prin antrenamentele sale cunoștințe fundamentale în coaching: dezvoltarea abilităților și deprinderilor esențiale pe terenul de tenis, auto-reflecția, calități valabile și în afara terenului de tenis.

Motivați de acesta tinerii acceptă ca pe o provocare jocul la temperaturi ridicate sau chiar pe timp de ploaie.

Fost jucător de performanță, Cătălin Mirescu a fost distins în 2017 cu o nouă recunoaștere a calității și profesionalismului său, la „Gala Sportului Vâlcean”, la categoria „Antrenorii anului”.

(Foto: Cătălin Mirescu)

Antrenamentele au loc în orașul Râmnicu Vâlcea și se adresează copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau celor care doresc să ajungă la un nivel de performanță.

Este recomandat ca vârsta minimă la care se încep antrenamentele să fie 4 ani.

 

 

Articolul precedentAvertisment pentru turiști din partea Salvamont !
Articolul următorArhitecții caută soluții pentru construirea a 800 de locuri și tribune în Sala Traian