Câteva zeci de persoane s- au stâns în fața spitalului județean Vâlcea, începând cu ora 12 00, în urma “Protestului Comunicat” anunțat pe paginile de socializare, de locuitori ai Râmnicului și de familia copilului care a acuzat spitalul vâlcean. 

„În urma întâmplării medicale nefericite de zilele trecute, cu privire la baiețelul de 1 an și o lună, dar nu numai, oamenii care sunt aproape suftelește de această situație doresc să organizeze un Protest de conștientizare, o manifestație publică pentru dezbaterea unui eveniment social important.

Pe această cale cei ce au empatizat cu problemele(…) fac apel la toate persoanele care doresc să se alăture pentru o întâlnire stradală, pentru a susține:

-sănătatea în mod real
-seriozitatea în domeniul medical
-profesionalism
-etică în practica medicală
-respect: medic-pacient

Prin acest Protest nu se dorește manifestare agresivă, jignitoare sau denigratoare, ci se dorește a se conștientiza că este nevoie să existe îngrijiri medicale corespunzătoare.

Pentru cine dorește să se alăture protestului pașnic de conștientizare, reflectare și schimbare, se vor anunța ulterior detaliile din partea oamenilor care doresc să se implice și să aducă o schimbare pozitivă”, se arată în mesajele postate.

Articolul precedentConcurs de admitere în Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi
Articolul următorVitraliul cupolei Bibliotecii Județene Vâlcea, în Cartea Recordurilor !