Sunt semnalate condiții de ceață luni dimineața și vizibilitate redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Arad și Timiș.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață și pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe segmentul kilometric 316 – 412, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, între 100 și 150 de metri. Valorile de trafic sunt reduse.

Plouă mărunt pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A1 București-Pitești, carosabilul fiind umed, iar vizibilitatea bună. Traficul se desfășoară îngreunat pe sensul de intrare în Capitală, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară parțial pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Articolul precedentCui îi e frică de Bobby Păunescu? Candidatura la prezidențiale, blocată de statul paralel. Marian Vanghelie, anunțul care dinamitează clasa politică: democrația, în impas
Articolul următorNinsori și temperaturi în pragul înghețului