În urma temerarelor dezvăluiri, făcute de postul de televiziune Realitatea Plus și susținute în forță de alți membrii ai Clubului de Presă, organizația de jurnaliști pe care o reprezentăm a devenit cunoscută și a fost elogiată pe plan internațional.

Performanța jurnaliștilor, care au reușit să documenteze și să demonteze vârfurile statului subteran, reprezentate de doi generali SRI în rezervă, Florian Coldea și Dumitru Dumbravă și să dezvăluie legăturile acestora cu oameni corupți din justiție, au condus la declanșarea în forță a unei anchete la capătul căreia statul subteran va fi decapitat.

În felul acesta, jurnaliști de forță, cum sunt Anca Alexandrescu, Liviu Alexa, Iosefina Pascal, Răzvan Savaliuc, Bogdan Comaroni, Cozmin Gușă, în jurul cărora s-au coalizat membrii Clubului de Presă din întreaga țară, au reușit în acest an electoral să aducă neașteptate servicii clasei politice și lumii justiției, care strivite de statul subteran, nu au mai reușit mult timp să-și îndeplinească menirea și să-și îndeplinească obligațiile în mod liber.

Consiliul de Onoare al Clubului de Presă salută acest succes deosebit, extrem de important pentru asanarea societății românești, considerându-l însă doar un succes de etapă.

În numele Consiliului de Onoare,
Sorin Roșca Stănescu

Articolul precedentOmul lui Vladimir Putin, avertisment șocant: „Dacă faceți asta, înseamnă Război Mondial!”
Articolul următorSondaj INSCOP: Intențiile de vot la locale și europarlamentare, cu două săptămâni înainte de alegeri. Repoziționare pe scena politică