În urma susținerii examenului pentru funcția de inspector șef, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (I.S.U.) „General Magheru” al județului Vâlcea, lt.col. dr.ing. Pascaru Dan a fost declarat admis, cu nota 9,10.

Funcția ramasese vacantă în urma pensionării fostului inspector șef din data de 31.07.2017 (atribuțiile funcției fiind îndeplinite de lt.col. dr.ing. Dan Pascaru). În perioada imediat următoare lt.col.dr.ing. Pascaru Dan urmează să primească ordinul de instalare în funcție la I.S.U. „General Magheru”.

Anterior numirii în această funcție lt. col. Pascaru Dan a ocupat funcția de prim adjunct al inspectorului șef al ISU Vâlcea, din data de 01.01.2016, șef Birou Resurse Umane din 2004 până în 2016 și ofițer I/locțiitor comandant de detașament în perioada 2002-2004.

Experiența acumulată în evaluarea situaţiilor de urgenţă, coordonarea tehnică operaţională a intervenţiilor pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, prevenirea acestora, formarea profesională a personalului, planificarea misiunilor, asigurarea de comunicaţii şi tehnologia informaţiei şi protecţia informaţiilor clasificate, l-au recomandat pentru ocuparea actualei funcții.

Articolul precedentDJTS Valcea organizeaza ”Serbările Zăpezii”, la Paltinis
Articolul următorPentru scurt timp, trafic blocat total pe DN 7 !