Administrația locala din comuna vâlceană Vaideeni îi invită pe toți cetățenii localității la o amplă acțiune de ecologizare, chiar înainte de sărbătorile pascale

„Puterea exemplului a contat întotdeauna ! Implică-te ! Și tu poți fi un bun exemplu în comunitatea ta !”, așa se numește campania declanșată la Vaideeni de către Primărie.

„Fie că locuim, fie că ne reîntoarcem din când în când aici, este de datoria fiecăruia să păstreze și să protejeze cadrul natural al satului.

Vă invităm pe toți, cu mic cu mare, în prag de mare sărbătoare, să vă alăturați inițiativei noastre de ecologizare a străzilor din Vaideeni !

Proiectul nostru își propune să promoveze în rândul celor mici o atitudine pozitivă față de voluntariat și munca în echipă, să-i aducă mai aproape de natură și să le trezească interesul pentru implicarea în activități de protejare a mediului.

Credem, de asemenea, că implicarea întregii comunități într-o astfel de activitate este o responsabilitate civică și socială !”

Pe 20 aprilie 2019, la ora 10.00, în centrul localității Vaideeni, lângă Monumentul Eroilor, se va da startul acestei campanii !

Sacii și mânușile sunt din partea Primăriei, voia bună, din partea cetățenilor !

Articolul precedentO nouă ”Oră a Pământului” marcată la Râmnicu Vâlcea !
Articolul următorMinistrul sănătății, la spitalul județean Vâlcea