Au mai rămas 9 zile până la alegerile din România. Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, prezintă într- un interviu inedit echipa care a ales să se implice activ în viitorul Râmnicului.

Imagine

VIDEO

https://www.facebook.com/110665943772240/posts/187760649396102/

De ce? Pentru că doresc să lucreze în slujba cetățeanului și să participe activ la dezvoltarea economică, socială și culturală a orașului Râmnicu Vâlcea, declară tinerii născuți în orașul cu o implicare impresionantă în istoria poporului român.

Am format în jurul meu o echipă de oameni tineri, pasionați, muncitori, realizați profesional, care vin din mediul privat. Acum ei doresc să lucreze în slujba cetățeanului și să participe activ la dezvoltarea economică, socială și culturală a orașului Râmnicu Vâlcea.

Vreau să-i cunoașteți așa cum îi cunosc eu, astfel că vă invit să urmăriți filmulețul de mai jos. În perioada următoare vă fac cunoștință cu echipa mea profesionistă! Împreună deschidem orașul! Hai alături de noi și ieși la vot pe 27 septembrie!- Virgil Pîrvulescu

Sursa: Realitatea de Valcea