S.C.M. Rm. Vâlcea a început anul 2019 cu o victorie în fața Universității Cluj, o echipă fără mari pretenții în Liga Florilor, dar care a dat bătăi de cap vâlcencelor în debutul meciului.

După două turnee la finalul anului trecut, S.C.M. Rm. Vâlcea a început meciul mai greu, până la scorul de 10-10 mergându-se cap la cap. Prima repriză însă avea să aducă un avantaj liniștitor pe tabelă, scor 15-11.

În a doua parte a jocului, antrenorul S.C.M.-ului a rulat întreg lotul de jucătoare aflat pe foaia oficială, la final de meci, tabela înregistrând scorul de 30-25 pentru municipale, a zecea victorie consecutivă în campionat pentru liderul la zi.

Pentru S.C.M. Rm. Vâlcea au înscris Irina Glibko, 9 goluri, Andreea Pricopi și Samara da Silva, 3 goluri, Maria Petrovic, Diana Badea, Natalia Vasileuskaya, Alicia Fernandez, Cristina Florica și Florentina Craiu, câte 2, Ana Maria Popa, Raluca Băcăoanu și Marta Lopez, câte un gol.

Elevele lui Florentin Pera, Mia Rădoi și Ildiko Barbu vor juca duminică, 13 ianuarie, la Slatina, după care vor urma două jocuri pe teren propriu, în 20 și 27 ianuarie 2019

Articolul precedentIarna a revenit la Vâlcea. Cod galben de ninsori până vineri
Articolul următorEfecte ale fenomenelor hidrometeorologice 10 – 11.01.2019, în Vâlcea !