Direcția Economico-Financiară a Primăriei municipiului are, începând din 2 iunie, un nou sediu, la ”Arenele Traian” din Râmnicu Vâlcea.

Intrarea autovehiculelor este prevăzută din bulevardul Tudor Vladimirescu, iar ieşirea se poate face în strada Mihai Viteazul sau bulevardul Nicolae Bălcescu, pe lângă Sala Sporturilor ”Traian”.

Imagine

Sediul a fost inaugurat astăzi,  în prezenţa primarului Mircia Gutău, a viceprimarilor Carmen Preda, Eusebiu Veţeleanu şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

Imobilul, format pe o structură demisol, parter şi două etaje, are o suprafaţă desfăşurată de 2422 mp, în care s-au creat, pe lângă spaţiile destinate artiştilor/sportivilor ce urmează să evolueze în acest complex, mai multe birouri şi ghişee şi o sală de conferinţe cu suprafaţa de 57 mp amplasată la ultimul nivel, care beneficiază şi de o terasă.

În imediata vecinătate a noii clădiri de birouri se aflâ un loc de joacă, un teren de baschet, deschis de luni până vineri, după ora 16.30, sau pe tot parcursul zilelor de week-end.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedent100% TU DECIZI! Marton Arpad, deputatul UDMR înfrățit în rele cu pesediștii. Alesul cuplat bine la banul public
Articolul următorDimineată cu ceață și vizibilitate redusă în mai multe zone din Vâlcea