Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a oferit  Diplome aniversare şi Plachete omagiale, dedicate Centenarului Marii Uniri, veteranilor care au participat la cel de-al doilea Război Mondial.

Printre valcenii vizitati de Presedintele Consiliului Judetean s- a aflat si Marin Mastraghin, în vârstă de 96 de ani din Băbeni.

„Îmi găsesc cu greu cuvintele pentru a descrie sentimentele care m-au încercat astăzi, când m-a primit în casa domniei sale şi mi-a strâns mâna domnul Marin Mastraghin, în vârstă de 96 de ani din Băbeni.

Emoţiile acestei întâlniri, de care îmi voi aminti mereu cu plăcere, sunt greu de descris în cuvinte, fiindcă ele adună laolaltă bucuria pe care o ai când dăruieşti din suflet, satisfacţia că gestul tău a adus un strop de fericire cuiva care nu mai aşteaptă de multă vreme un semn de recunoştinţă, dar şi mulţumirea sufletească şi nostalgia vremurilor în care, copil fiind, ascultam, aproape fără să respir, istorioarele bunicului meu.

Îi mulţumesc bravului veteran pentru vorbele sale frumoase, pentru primirea călduroasă şi pentru sfaturile înţelepte pe care mi le-a dat. Şi confratelui său din Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Balmeş, de 94 de ani, care astăzi a primit cu bucurie distincţiile şi cadoul nostru îi mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Amândoi sunt pentru noi adevărate repere morale, cum de altfel sunt toţi cei care au pus ţara mai presus de propria viaţă şi au luptat pentru integritatea şi idependenţa ei.

Tuturor le datorăm respectul şi recunoştinţa noastră. Le urez să se bucure de sănătate şi de căldura familiilor, să aibă parte de o viaţă liniştită şi lipsită de griji, mulţi, mulţi ani de acum înainte.”  a declarat Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Distincţiilor omagiale  li s-a alăturat un coş cu produse specifice Sărbătorilor de Iarna.

 

Articolul precedentDiana Ciucă, cel mai bun portar la „Cupa Corona 100 România”
Articolul următorCorul de copii ”Angel Voice”, la Primaria Râmnicului