Teatrul Ariel din Râmnicu Vâlcea, sub patronajul primăriei Râmnicului, deschide festivalul „Babel Fest” din Târgoviște, cu piesa ” Colonelul și Păsările”, regizată de Vlad Popescu.

Reprezentația va avea loc Duminică, 2 iunie, ora 20 00, la Sala Mare a Casei Sindicatelor din Târgoviște.

Spectacolul vâlcean prezintă o comedie al cărui șir de coincidențe pune în prim plan o trupă de nebuni care „joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta și, prin urmare, nu mai sunt considerați nebuni”.

O piesă inspirată din realitate, care aduce in prim plan situatii ale omnului contemporan, care traieste intr-o societate in care viața constă uneori in minciună si prefăcătorie.

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU, motiv pentru care ia naștere un fel de „M.A.S.H” balcanic, coordonat de un „colonel”, cel puțin ciudat, fost voluntar în războiul din Serbia.

Împreună cu micuța companie de armată reușesc să ajungă la Strassbourg, cu ajutorul doctoriței fără de care nu ar fi putut trece granița.

Și care, în final, încă mai speră că lumea poate fi mai bună.

Scenografie, decor și costume: Irina Chirilă asistent scenograf: Mihaela Popescu
mișcarea scenică: Lorette Enache
corepetitor Galina Nemțanu

Articolul precedent1 Iunie, la ștrand
Articolul următorTuriștii, avertizați să nu campeze pe marginea râurilor sau pâraielor. Prefectul face apel către forțele de intervenție!