Județul Vâlcea, locul cu unele dintre cele mai impresionante monumente istorice din ţară, vizitat de turişti, va avea un nou drum modernizat.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, anunță continuarea lucrărilor de asfaltare pe DJ 703.

Lucrările vor avea loc pe 703 L, în zona Fedeleșoiu- Dăești (locul fostului schit Fedeleșoiu, un ansamblu de monumente istorice, a cărui istorie a fost începută de Grigore Ghica Voievod în anii 1673 și urmată de Mitropolitul Varlaam în anii 1700 și Constantin Brâncoveanu. Piatra și cărămida pentru construcție fiind aduse din ruinele castrului roman de la Rădăcinești)

“În apropierea Sfintelor Paști, pornim pe un drum foarte important și foarte greu. Drumul Județean 703L, iar pentru cei care nu știu acest drum se află în zona Fedeleșoiu. Este un drum care nu a mai fost asfaltat dinainte de Revoluție. Așadar, am început să turnăm covor asfaltic, deocamdată 1 kilometru, dar vom continua asfaltarea acestui drum pentru că este important”, a declarat Constantin Rădulescu.

Articolul precedentCirculația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone interzisă, între Piteşti- Râmnicu Vâlcea- Veştem
Articolul următorInstabilitate atmosferică începând de sâmbătă, ora 12 00