Arhiepiscopul Râmnicului i-a binecuvântat pe cercetașii vâlceni la începutul pelerinajului organizat la mănăstirile din Vâlcea.

Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, i-a binecuvântat pe cercetașii vâlceni care participă la pelerinajul „Drumul Mănăstirilor”, în perioada 16 -21 iulie.

„În acest pelerinaj veți călători pe potecile pe care sihaștrii mergeau de la o mănăstire la alta, păstrând în inima lor rugăciunea curată către Dumnezeu. Aceștia au devenit vase alese ale Duhului Sfânt și pururea rugători înaintea Tronului Preasfintei Treimi pentru neamul românesc. De aceea, timpul petrecut în această călătorie trebuie să devină o comoară vie în care să descoperiți iubirea față de Dumnezeu și față de aproapele”, a fost sfatul Înaltpreasfinției Sale, anunță Arhiepiscopia Râmnicului.

Pelerinajul a debutat la Mănăstirea Stânișoara de unde tinerii pelerini au pornit, pentru șase zile, să viziteze mănăstirile Turnu, Cozia, Comanca, Bradu, Iezer, Pahomie, Pătrunsa, Arnota, Bistrița, Hurezi, Vârful lui Roman.

Articolul precedentNumărul noilor infectări cu coronavirus atinge un nou record în România – 889 de cazuri noi și 21 de decese
Articolul următorBilanț coronavirus România: au fost înregistrate alte 767 noi cazuri de îmbolnăvire și 17 decese