Consiliul Județean Vâlcea – Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea  Culturii  Tradiționale Vâlcea și  Uniunea Epigramiștilor din România – Clubul Umoriștilor Vâlceni organizează, în zilele de 26-28 octombrie, la Râmnicu Vâlcea și Călimănești, Festivalul național de satiră și umor, „Povestea vorbii”, ediția a XIII-a.

Deschiderea oficială a Festivalului național de satiră și umor va avea loc vineri, 26 octombrie 2018, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Rm. Vâlcea și va fi urmată de lansarea volumelor „Elefantul din vitrina de cristal”, scris de Nicolae Nistor și „ANAF – Dosarele Chix”, autor George Hodorogea.

Prima zi se va încheia cu un duel epigramistic „Hazoterapia” , la care participă câștigătorii celei de-a XII-a ediții a Festivalului și invitații, creatori de fabulă și epigramă.

Sâmbătă, în sala de consiliu a Primăriei municipiului Rm. Vâlcea, va avea loc întâlnirea cu reprezentanții administrației locale și prezentarea membrilor Cenaclului Umoriștilor Vâlceni, urmată de o festivitate de premiere și gala laureaților.

Parteneri: Primăria orașului Călimănești, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, Liceul Tehnologic de Turism Călimănești

Articolul precedentDescinderi ale polițiștilor vâlceni în județul Gorj
Articolul următorZilele „Dumitru Drăghicescu” la Biblioteca Județeană