Edilul comunei Drăgoești Gheorghe Melente, la începutul unui nou mandat. Primarul localității Drăgoești a depus jurământul pentru următorii patru ani în care va administra localitatea vâlceană.

Dragi cetateni ai comunei Dragoesti. Va multumesc din suflet pentru increderea pe care mi- ati acordat- o pentru al treilea mandat si va asigur ca nu voi ezita nici un moment pentru realizarea obiectivelor stabilite prin programul electoral.
Azi am depus juramantul pentru functia de primar, iar in mandatul care urmeaza va astept pe toti alaturi de mine pentru a continua dezvoltarea localitatii noastre.

Cu stima, Gheorghe Bebe Melente

VIDEO

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=182008476844349&id=100051055934645#

Reprezentând un loc istoric, edilul vâlcean a reușit în mandatele anterioare sa remodeleze și sa modernizeze locul nasterii si botezului domnitorului Mihai Viteazul.

Descrisă de istorici drept “localitatea boierilor”, a celor care au jucat un rol important în dezvoltarea socială și economică a locului, cunoscută și pentru faptul că domnitorul Mihai Viteazul a fost botezat in acele locuri, comuna adaposteste si complexul cultural „Mihai Viteazul”.

În prezent centrul muzeu care va avea o suprafață de 4 000 mp se află în construcție.

Imagine

Gheorghe Melente susține că și- a propus și pentru viitor cele mai bune inițiative locale, implicarea activă în comunitatea pe care o reprezintă și creșterea calității serviciilor.

 

 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentCoșmarul fără sfârșit! 5 ani de la incendiul din Clubul Colectiv – niciun vinovat!
Articolul următorBilanțul COVID-19. 6.546 de noi cazuri în țară. Distribuția cazurilor, pe județe