Valentin Mihăilă (20 de ani) a marcat golul victoriei pentru Universitatea Craiova în confruntarea cu Viitorul, scor 2-1, iar Nicolae Dică, „secundul” lui Mirel Rădoi, a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist al oltenilor.
„Cu toții avem o părere foarte bună despre el, pentru că arată niște calități extraordinare pentru vârsta lui. Având acea viteză, este și un jucător care apare foarte bine în fața porții… Când va reuși să fie mai combinativ, să joace între linii, din zona laterală să intre în zona centrală, și va marca mai multe goluri, cu siguranță va fi un jucător de mare valoare și va costa mulți bani. Este tânăr, are timp să învețe aceste lucruri”, a spus Nicolae Dică.

Întrebat dacă mijlocașul de 20 de ani ar putea prinde lotul pentru meciul cu Islanda din play-off-ul de calificare la Campionatul European 2020, Dică s-a ferit să dea un răspuns direct.

„Deocamdată nu pot să spun cu ce şansă porneşte, dar important este ca el să aibă evoluţii bune, iar în momentul când este convocat, fie la naţionala de tineret, fie la cea mare, să vină să aibă aceleaşi evoluţii bune. Este un jucător care poate să crească enorm de mult”, a mai spus Dică.