Lucrări în grafic la prima clădire de spital care se construiește după Revoluție în municipiul Râmnicu Vâlcea, anunță președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lucrăm de zor, la un spital nou! (…) Se lucrează la fundația noii clădiri, pentru realizarea căreia se execută lucrări complexe.

Imagine

(…) sperăm ca aceasta să se finalizeze înainte de sărbători, a declarat Constantin Rădulescu.

Imagine

În ceea ce privește reabilitarea policlinicii vechi,s-au încheiat lucrările de izolare termică a clădirii, iar în prezent se fac ultimele finisaje exterioare.

Pentru modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea, CJ Vâlcea a accesat fonduri europene în valoare de cca 16 milioane lei. 

Așteptăm să se deschidă axele de finanțare europeană  pentru a putea moderniza în totalitate și clădirea Maternității din Râmnicu Vâlcea- Constantin Rădulescu

(…) prin demararea lucrărilor de modernizare a ambulatoriului, facem un pas important în vederea îmbunătăţirii serviciilor de asistenţă medicală, de la nivelul Spitalului Județean Vâlcea.

Prin acest proiect, nu numai că vom reabilita vechea policlinică, ci vom construi un corp nou, cu 2 etaje, pe care îl vom lega, printr-o pasarelă metalică, de actuala clădire.

Practic, vorbim despre construirea primei noi clădiri la spitalul din Ramnic, după Revoluție, în județul Vâlcea!

În final, proiectul presupune și dotarea cu aparatură necesară a cabinetelor medicale, a declarat Constantin Rădulescu, președinte CJ Vâlcea la debutul lucrărilor.

Sursa: Realitatea de Valcea