Proiectul social-educațional „Și eu vreau să învăț!” a continuat și in luna Septembrie in parohia Valea Bisericii, Orlești, din Protoieria Drăgășani.

La început de an școlar au fost reluate activitățile și proiectele catehetice cu tinerii.

În prima lună de toamnă a noului an școlar, din inițiativa părintelui Luca-Georgian Sîia, alături de membrii „Grupului de inițiativă în educație și timp liber de calitate” din cadrul parohiei, s-a desfășurat o nouă etapă a proiectului social-educațional „Și eu vreau să învăț!”.

In cadrul întâlnirii părintele Luca-Georgian Sîia s- a rugat alături de părintele Dragoș Alexandru de la Parohia Orlești, în mijlocul elevilor și al dascălilor Școlii Gimnaziale, pentru buna-știință și luminarea minții tuturor celor implicați în actul de educație din comunitate.

Acțiunea a fost coordonata de directorul Ana-Mădălina Alexandru care a subliniat: „rolul și rezultatele Parteneriatelor de Cooperare dintre parohii și școală.

În încheierea proiectului „Și eu vreau să învăț!” au fost oferite de către cei doi preoți pachete cu rechizite, haine, jucării și alimente mai multor copii, din dorința de a încuraja lupta împotriva abandonului școlar.

Articolul precedentCET Govora se pregateste de iarna !
Articolul următorSe fac ultimele pregătiri pentru Zilele Recoltei !