După sărbătoarea Crăciunului, handbalistele de la S.C.M. Rm Vâlcea reiau pregătirile și meciurile de verificare, în vederea reluării campionatului național de handbal feminin, competiție care se desfășoară sub genericul Liga Florilor.

Cu locul 2 obținut la Brașov, la „Cupa Corona 100” , vâlcencele vor juca în fața propriilor suporteri, mari iubitori de handbal feminin, cu Corona Brașov, Gloria Buzău și CSM Slatina, primele două grupări fiind adversarele SCM-ului și sub Tâmpa, acolo unde Irina Glibko și compania au câștigat ambele întâlniri.

A X-a ediție a Memorialului va debuta în Sala Sporturilor Traian, vineri, 28 decembrie 2018, la ora 9.30, cu meciul dintre Corona și Gloria Buzău, iar la 11.30 ,elevele lui Florentin Pera vor juca cu CSM Slatina.

Tot pe 28 decembrie, dar după amiază, de la ora 17.00 , CSM Slatina întâlnește pe Corona Brașov, urmând ca de la ora 19.00 , SCM Rm Vâlcea să joace cu Gloria Buzău.

Sâmbătă, 29 decembrie 2018, de la 9.30, CSM Slatina joacă în compania Gloriei Buzău, iar în ultimul meci al turneului, SCM Rm Vâlcea va da piept cu Corona Brașov, de la 11.30.

Imediat după ultimul meci al turneului va avea loc și festivitatea de premiere a Memorialului „Constantin Tită” la handbal feminin.

Prima apariție oficială în 2019 a handbalistelor pregătite de Florentin Pera va fi pe 10 ianuarie, în Sala Sporturilor Traian, când în Liga Florilor va veni la Râmnicu Vâlcea, Universitatea Cluj.

Articolul precedentUn alt fel de poveste de Crăciun pentru locuitorii Centrului Maternal
Articolul următorAntract va cânta în seara dintre ani la Râmnicu Vâlcea