Minor dispărut, in Drăgășani, Valcea. Este vorba de un tânăr in vârsta de 14 ani. Se numeste Florian Valentin Chivu.

Minorul are o înălțime de aproximativ 1,50 m., constitutie atletică, față ovală, ochi albaștri, păr de culoare blond închis, tuns scurt pe laterale și bretonul mai lung, purtat pe spate. La momentul plecarii de la domiciliu era îmbrăcat cu o vestă școlară, roșie, tricou alb, blugi negri și adidași de culoare albastru cu negru.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Drăgășani efectuează verificări în cazul dispariției de la domiciliu.

Pe noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din Drăgășani, cu privire la faptul că, minorul Chivu Florian Valentin, în vârstă de 14 ani, pe care aceasta îl are în plasament, a plecat de la domiciliu, în data de 31 octombrie în jurul orei 15:00 și nu a mai revenit.

Polițiștii au demarat căutările, din verificări reieșind că băiatul și-ar fi informat familia, în cursul după-amiezii, că pleacă la o defilare cu prilejul sărbătorii Halloween, dar nu s-a mai întors acasă.

Persoanele care dețin informații, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea!

Articolul precedentScaderi importante in ceea ce priveste infractionalitatea stradala in Valcea, in primele 9 luni ale anului
Articolul următorRestricții de circulație pe “Centura Călimănești”