Începând de astăzi, Mircea Gutău, cunoscutul primar ecologist din Râmnicu Vâlcea este preşedintele Partidului Ecologist Român. El îl înlocuiește pe Dănuț Pop.

Mircea Gutău a intrat în Partidul Ecologist Român în anul 2016 și a făcut parte din conducerea centrală fiind prim- vicepreședinte al partidului și una dintre cele mai importante personalități, relatează PER într-un comunicat remis presei.

”Când spui Mircea Gutău, spui în primul rând administrație de succes recunoscută la nivel național prin premii și distincții, numeroase proiecte europene și un Râmnic ECO- City. Gutău este unul dintre cei mai buni primari din țara noastră.

Acesta face parte şi din Comitetul Director al Asociaţiei Municipiilor din România.”, se spune în comunicat.

Gutău s-a născut pe 27 aprilie 1957, în Bucovina, în localitatea suceveană Tibeni, într-o familie cu 10 copii, a facut studiile la Sibiu, este de profesie inginer, a practicat judo și a obținut multiple medalii. A activat în domeniul afacerilor intrând apoi în politică. Este căsătorit, are doi copii iar soția sa este notar public.

In prezent, primarul Râmnicului se află la al patrulea mandat, este un om gospodar, sufletist și determinat să ducă la bun sfârşit proiectele promise pentru cetățeni. Cu Mircea Gutău preşedinte, Partidul Ecologist Român intră într-o nouă etapă, cu un an înainte de alegeri, urmând o perioadă de organizare şi reorganizare a filialelor.

 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentAstăzi sunt anunțate ploi. Unde se schimbă vremea
Articolul următorControale în gări și trenuri. Au fost aplicate 89 de amenzi