Noi sensuri unice în zona Dovali-CPL, în Râmnicu Vâlcea.

Schimbările vor implica străzile Nicolae Titulescu şi Topolog, începând de miercuri.

Pe strada Nicolae Titulescu se instituie sens unic de la Sud la Nord pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu şi intersecţia cu strada Matei Basarab (sensul giratoriu de la pasajul Hervil).

Pe strada Topolog se instituie sens unic de la Nord către Sud, pe porţiunea de la intersecţia cu strada Matei Basarab (pasaj Hervil) până la intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

În pregătirea acestor modificări, Direcţia Administrarea Domeniului Public a făcut marcajele necesare – inclusiv cele pentru parcările din zona comercială Dovali – şi a montat indicatoarele rutiere aferente, anunță primăria Râmnicului.

În urma mai multor discuţii purtate în ultima perioadă de către primarul Mircia Gutău cu reprezentanţi ai agenţilor economici şi cu cetăţeni de pe străzile Ferdinand şi Banu Mărăcine, s-a luat decizia renunţării la instituirea unor sensuri unice pe aceste două artere de circulaţie, măsură care, în conformitate cu propunerile specialiştilor din cadrul Poliţiei Rutiere, ar fi dus la o fluidizare generală a traficului auto, dar ar fi generat probleme serioase de aprovizionare în întreaga zonă.

Articolul precedentIohannis, „siderat” de PSD: Este șocant! Veți fi răspunzători de moartea a zeci sau chiar a sute de români!
Articolul următorCâți absolvenți vâlceni ai clasei a VIII- a au fost repartizați computerizat