Pentru prima dată de la intrarea în vigoare a Regulamentului general privind protecția datelor – GPD, numele și prenumele candidaților la examenele naționale vor fi publicate în format anonimizat.

În acest sens, miercuri, 17 iunie, comisiile din unitățile de învățământ/centrele de examen au tipărit din aplicația informatică EvNat un raport ce va conține: școala de proveniență a candidatului, județul, numele și prenumele candidatului, CNP și codul unic aferent candidatului: Ex: JJ0000000 (JJ-indicativul județului). Raportul a fost  distribuit fiecărui candidat, în cursul zilei de miercuri, în momentul predării lucrării scrise. Pe baza codului unic din raport, fiecare candidat își va putea vedea rezultatele obținute la examene.

Listele afișate în centrele de examen și pe site-ul evaluare.edu.ro vor conține următoarele informații: codul unic al candidatului, școala de proveniență, rezultatele probelor examenului și media.

Comisiile din unitățile de învățământ/centrele de examen au informat candidații, în cursul zilei de miercuri, că rezultatele vor fi afișate cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentO aventură delicată. A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor
Articolul următorConducătorii auto, sfătuiți să circule prudent. Au loc lucrări pe DN 7, Vâlcea