O tânără născută în Județul Vâlcea își caută părinții, după 28 de ani.

Maria Florina Țapu, originara din Județul Vâlcea a scris un mesaj cu ajutorul căruia spera sa afle cine sunt părinții săi naturali. In urma cu 28 de ani tanara a fost adoptată de o familie din Irlanda, dintr- un orfelinat din Râmnicu Vâlcea.

Tânăra a postat mesajul pe pagina de Facebook numită „Copiii niciodată uitați ai României”. Din primele informații se pare ca părinții săi ar locui în Ocnele Mari.

Acum își dorește sa ia legătura cu aceștia și face un apel la vâlcenii care ar putea să îi ofere orice informație legată de ei.

„SALUTĂRI DIN IRLANDA. Am fost adoptată din RÂMNICU VÂLCEA când aveam 2 luni. Numele meu a fost ȚAPU MARIA FLORINA. M-am născut la 15 Noiembrie 1990 și am locuit în orfelinatul Râmnicu Vâlcea până în adopție. Sunt în căutarea părinților mei biologici, tata, ȚAPU NICOLAE și mama, ȚAPU MARIANA. De asemenea, am informații că ambii locuiesc la OCNELE MARI, județul VÂLCEA. Acestea sunt toate informațiile pe care le am. Aș vrea să-i găsesc și să mă reconectez cu întreaga familie. DISTRIBUIȚI vă rog mult mesajul meu, deoarece ar putea ajunge la oricare din familia sau rudele mele. Orice ajutor sau informații sunt foarte mult apreciate. Mulțumesc tuturor!!” – a s ros Florina în mesajul postat pe Facebook.

Articolul precedentÎncepe înscrierea pentru participarea la Târgul ”Decembrie Magic”
Articolul următorCazuta in fantana, salvata de pompieri dupa doua zile !