Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Postului de poliție Câineni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, doi bărbați bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Ulterior, a fost admisă propunerea de arestare preventivă a celor în cauză.

Polițiștii au reținut doi bărbați de 23 și 26 de ani din localitatea Babadag, județul Tulcea, cercetați pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune, pe raza comunelor Boișoara și Câineni.

În fapt, în perioada 17-20 mai, persoanele bănuite s-ar fi deplasat la domiciliile persoanelor vătămate și ar fi achiziționat peste 450 de ovine, în urma publicării în mediul online a unor anunțuri prin care se arătau interesați să cumpere animale.

Din cercetări a reieșit că bărbații nu ar fi plătit contravaloarea ovinelor în momentul tranzacționării, promițând că vor plăti sumele datorate ulterior, ceea ce însă nu s-a întâmplat, producându-se un prejudiciu de aproximativ 180.000 de lei.

Persoanele bănuite au fost reținute, pe numele lor fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentMuzica de promenada in centrul Ramnicului
Articolul următorArestat pentru tentativă de viol !