Primarul Râmnicului va fi alături de locuitorii din Copăcelu, Căzăneşti, Râureni şi Stolniceni. Discuțiile vor avea loc la Cinematograful ”Geo Saizescu”.

Va fi prezentă o delegație a primăriei municipiului pentru a afla propunerile locuitorilor din Copăcelu, Căzăneşti, Râureni şi Stolniceni.

Cu acest prilej adiministraţia locală va prezenta investiţiile recente şi pe cele de perspectivă avute în vedere aici, iar locuitorii îşi vor putea face cunoscute propunerile sau doleanţele pentru creşterea calităţii vieţii în aceste zone.

Alături de conducerea primăriei se vor mai afla reprezentanţi ai principalilor furnizori de servicii publice (apă – canalizare, transport urban de călători, alimentare cu gaze şi energie electrică, salubritate, poliţie locală).

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor interesați să participe la discuții vor fi puse la dispoziţie gratuit autobuze ETA care vor circula după următorul program:

– pentru locuitorii din Copăcelu – Căzăneşti:
• ora 17.00 – plecare de la Staţia de carburanţi Lukoil
• ora 17.15 – Centrul ”Mara”

– pentru locuitorii din Râureni – Stolniceni:
• ora 17.00 – plecare de la Şcoala Stolniceni
• ora 17.15 – Şcoala Râureni

La finalul întâlnirii, aceleaşi curse vor asigura reîntoarcerea participanţilor în zonele de domiciliu.

Alte opt astfel de întâlniri cu cetăţenii din toate zonele municipiului Râmnicu Vâlcea vor avea loc în perioada următoare, anunță biroul de presă al primăriei.

Articolul precedentConstructorul austriac Porr a demarat procedurile de proiectare pe secţiunea 1, Sibiu- Boiţa a Autostrăzii Sibiu- Piteşti
Articolul următorCrăciunul Președintelui, la C’Art Fest