Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea s-a întrunit la finalul acestei săptămâni  în sedință, în vederea adoptării unor hotărâri premergătoare alegerior și pentru adoptarea unor hotărâri cu caracter organizatoric intern.

Au fost validate candidaturile pentru funcția de primar în 80 de localități. 

Având în vedere faptul că, potrivit statutului, începând cu data de 3 iulie, mandatul actual de la conducerea Organizației PSD Râmnicu Vâlcea a încetat, Marin Florian a fost desemnat președinte interimar al Organizației PSD Râmnicu Vâlcea, iar Vasile Cocoș a fost desemnat președinte executiv, urmând ca până la prima sedință de Birou Permanent Județean să prezinte o propunere de structură interimară a noului Birou de Conducere al organizației.

Aceste măsuri sunt cu caracter excepțional, având în vedere starea de alertă, cât și restricțiile pe care acesta le impune.

Totodată, Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea a adoptat o hotărâre prin care demarează procedura de întocmire a unui acord politic între Organizația PSD Vâlcea și Organizația PER Vâlcea pentru colaborarea în alegerile locale și susținerea candidatului PER la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău și a candidatului PSD la Consiliul Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

În cel mai scurt timp, acordul de colaborare politică urmează să fie adoptat în formă scrisă și semnată, în cadrul structurilor de conducere al formațiunilor politice semnatare.
Acordul priveste structurile politice PSD si PER de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea- anunță biroul de presă PSD Vâlcea

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentȘcolile ar putea rămâne închise și la toamnă. Guvernul ia în calcul varianta cursurilor ONLINE
Articolul următorS-au afişat rezultatele finale ale primei sesiuni a Bacalaureatului