Având în vedere contractul de furnizare energie termică la CIECH Soda România nr. 81495/18.11.2016, care prevede oprirea totală o dată la patru ani și nota comună încheiată între CET Govora, CIECH Soda România și Oltchim SA prin care s-a stabilit ca oprirea totală să se faca în perioada 02 – 11 septembrie 2018, începand cu data de 3 septembrie 2018, ora 07:00, CET Govora va sista furnizarea agentului termic sub forma de apă fierbinte către toti consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Este de menționat că lucrarile de mentenanță care vor începe în 3 septembrie nu se pot efectua decât cu oprirea tuturor instalațiilor.

În condițiile în care toate lucrările prevăzute a fi efectuate în această perioadă de cele 3 societați menționate se vor termina mai repede decât data prevazută pentru repornire, CET Govora va reveni în timp util cu o adresa de informare prin care va comunica data reînceperii furnizarii de apă fierbinte către consumatorii municipiului Râmnicu Vâlcea.

Articolul precedentZilele comunei Bujoreni
Articolul următorDeţinere de substanţe interzise pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea