Conacul lui Maldăr va găzdui la acest sfârșit de săptămână recitalul de poezie “Despre dragoste… și nu numai”, dedicat publicului pasionat de poezie.

Domeniul, asezat lângă Horezu, la poalele Magurei Slatioara din Maldaresti, va deschide oaspetilor portile, pentru a asista la spectacolul prezentat de actorii “Teatrului Municipal Ariel”, Râmnicu Vâlcea, Mădălina Floroaica, Mihaela Mihai și Gabriel Popescu.

Locul, care te invită să retraiesti povestea vechilor boieri ai Olteniei, va deveni pentru câteva zeci de minute spațiul de celebrare al poeziei, teatrului și iubirii.

“Cei prezenți vor asista la un spectacol realizat într- o modalitate creativă de a îmbina poeziile: alternarea unora dintre cele mai frumoase poeme ale literaturii românești și universale cu momente de teatru și melodii interpretate live de actori”, declară Mădălina Floroaica, regizorul spectacolului.

Un dialog al stilurilor diferite care vorbesc despre iubirea, sub numeroasele sale forme, cu întâmplări mai speciale sau puțin ciudate, recompusă de cei trei actori.

Mădălina Floroaica este absolventă a Universității „Lucian Blaga” Sibiu, sectia Arta Teatrala, clasa : Lector Universitar Drd. George Ivascu. A urmat și studii de actorie la Commonwealth University- Richmond, Virginia, S.U.A.

A interpretat peste 30 de roluri în teatru și film, sau în proiecte precum “Branching Out” condus de Peter Wild si Tom Dumbar – specialisti ai departamentului Educational al “Royal National Theatre” – Londra.

Mihaela Mihai- absolventă a Universității de teatru, București, a studiat musichall la Facultatea de teatru din Guilford (companie subsidiara a Universitatii din Surrey), intr- un work shop coordonat de directorul Artistic si Executiv West Lothian Youth Theatre, Edinburgh. A participat la festivaluri de specialitate precum: Festivalul de Teatru Latino-American, Bogota, Columbia,
Festivalul Uniunii Teatrelor din Europa, Roma, Italia,
Festivalul Uniunii Teatrelor din Europa, Festivalul Coup de Chauffe a Cognac, Franta,
Suene Nationale, Bayonne, Franta
Teatrul Europa, Seyne-Sur-Mer, Franta,
Balkan House Theatre Festival, Sankt Petersburg, Rusia,
Fraiburger Theater Festival, Germania, Eastwood Theatre, Glasgow.

Gabriel Popescu este actor, profesor de actorie și a jucat în peste 100 de spectacole, atât în țară cât și în străinătate.

A fost distins cu Premiul de Excelenţă pentru interpretarea rolurilor din „Integrala Caragiale” realizată de “Teatrul Municipal Ariel” din Râmnicu Vâlcea.

Printre altele, joacă alături de Maia Morgenstern în spectacolul “Între ciocan şi nicovală”, regizat de Horaţiu Mălăele.

Spectacolul „Despre dragoste… și nu numai” va avea loc sâmbătă, 16 Februarie.

Articolul precedentRecomandări de trasee turistice în Masivul Cozia !
Articolul următorPreoții vâlceni caută noi proiecte pentru tineri