Rezultate BAC 2018 VALCEA – Emotiile sunt la cote maxime, din clipa in clipa notele elevilor care au sustinut Bacalaureatul in acest an se vor afisa.

Rezultate BAC 2018 VALCEA – In data de 4 iulie, miercuri, se afiseaza primele rezultate BAC 2018 : https://www.realitatea.net/rezultate-bac-2018–a-inceput-procedura-de-afisare-a-notelor_2154030.html) , atat pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei bacalaureat.edu.ro, cat si la sediile liceelor.

Rezultate BAC 2018 VALCEA –Care e ora oficiala de afisare a notelor, cand se depun contestatiile

Rezultate BAC 2018 VALCEA aici: https://www.realitatea.net/bacalaureat2018.html

– Conform datelor oficiale, primele note ar trebui sa se afiseze pana in ora 12. Exista, insa, o probabilitate foarte mare ca acest lucru sa se intample mult mai devreme, in jurul orei 10, asa cum s-a mai intamplat in alti ani. Notele se posteaza aproape simultan atat la sediile liceelor, cat si pe internet.

In alta ordine de idei, pentru elevii nemultumiti de notele lor, de la ora 12 se vor putea depune contestatii pana la ora 16, iar rezultatele finale de dupa recorectari vor fi afisate in data de 9 iulie.

Rezultate BAC 2018 VALCEA – Cum s-a desfasurat examenul in acest an

Rezultate BAC 2018 VALCEA – Probele examenului din acest an s-au desfasurat in perioada 25-29 iulie, iar probele de competente au fost sustinute chiar dinaintea incheierii anului scolar. Primul examen a avutloc chiar luni si a fost cel de la Limba si literatura romana, unde subiectele au fost de nivel mediu. Miercuri a avut loc proba obligatorie a profilului, iar ultimul examen s-a tinut joi, proba scrisa la alegere a profilului si specializarii.

In 2018 au fost 440 de centre de examinare in toata tara, iar in aceste centre au participat la examene 136.871 elevi, din toate promotiile. Peste 20.000 de canditati au fost elevi care au terminat cursurile liceului in promotiile anterioare.

Rezultate BAC 2018 VALCEA – Care sunt conditiile pentru promovare

Rezultate BAC 2018 VALCEA –Pentru a fi declarat promovat, un elev trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ 3 conditii: in primul rand, sa fi sustinut toate probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale, cele care s-au tinut in timpul anului scolar. Aceste probe nu influenteaza in niciun fel media finala, evaluarea in cadrul lor s-a facut pe baza de calificative.

In al doilea rand, elevii, indiferent din care serie de absolventi fac parte, trebuie sa fi sustinut toate probele scrise in acest an, notele pentru fiecare dintre materii sa fie mai mare de 5. In ultimul rand media generala a celor trei probe scrise trebuie sa depaseasca nota 6.

In urma promovarii acestui examen, elevii primesc accesul in invatamantul superior, in functie de criteriile de admitere ale fiecarei facultati in parte si li se elibearaza o diploma de bacalaureat.

 

Articolul precedentWorkshop ” Evolution Team ” !
Articolul următorTentativă de tâlhărie în Piața Centrală !