Handbalistele de la S.C.M. Rm. Vâlcea rămân neînvinse în Liga Națională de handbal feminin și după partida cu H.C. Zalău. Sportivele pregătite de Florentin Pera au trecut fără emoții de zălăuance, scor 29-24, la pauză 15-11.

Partida din Sala Sporturilor Traian a stat sub semnul echilibrului doar în primele 20 de minute, când elevele lui Gheorghe Tadici au reușit să țină pasul cu S.C.M. Rm. Vâlcea.

Și chiar daca apărarea gazdelor nu a mai mers la nivelul obișnuit, în poartă, Petra Blazek a apărat 3 lovituri de la 7 m, fiind secondată de Diana Ciucă, 2 aruncări apărate.

Încurajate în permanență de galerie și de un public numeros și de această dată, handbalistele vâlcence au oferit momente de spectacol în fața unei echipe care a vrut mult, însă nu a putut !

Golgeteră pentru S.C.M. Rm. Vâlcea, de această dată, a fost Samara Da Silva Vieira, 8 goluri, multe dintre ele înscrise după pătrunderi spectaculoase, ea fiind secondată de Marta Lopez Herrero cu 5 reușite, Irina Glibko, 4 goluri, Maria Gavrilă și Alicia Fernandez, câte 3, Flori Craiu și Diana Badea, 2 goluri, Marija Petrovic și Cristina Florică, un gol.

Chiar dacă au învins, vâlcencele au preluat locul 2 în Ligă, la 5 goluri în urma supercampioanelor de la CSM București, pe care le vor întâlni în deplasare, în etapa viitoare.

 

Articolul precedent” Festivalul Toamnei ” la Râmnicu Vâlcea !
Articolul următorA fost anunțată construcţia celei mai așteptate autostrăzi, care va traversa și județul Valcea