SCM Rm Valcea a invins lejer la Cluj pe Universitatea, scor 27-17, si profitand de infrangerea surprinzatoare a campioanei CSM Bucuresti, la Buzau, scor 29-21, poate castiga matematic titlul de campioana chiar in fata propriilor suporteri, duminica 12 mai, in meciul cu CSM Slatina.

Echipa lui Florin Pera, SCM Rm Valcea, a luat meciul de la Cluj in serios, chiar dacă antrenorul nu s-a bazat în continuare pe Băcăoanu și Dumanska. Brazilianca Samara da Silva, austriaca Petra Blazek și Cristina Florică au fost jucătoarele care au stralucit, iar  Vâlcea conducea cu 14-9 la pauză.

Pe finalul partidei din Sala „Horia Demian”, vâlcencele au auzit de rezultatul imposibil de la Buzău ! Vâlcencele și-au păstrat luciditatea, și chiar dacă au intrat pe teren toate jucătoarele, victoria a fost una categorică și extrem de clară: 27-17.

Galeria de la Vâlcea a sarbatorit împreună cu fetele succesul. „Uite-le, uite-le, uite campioanele!”, au strigat din toate puterile fanii, în fața sălii din Cluj.

Vâlcea pregătește marea sărbătoare etapa viitoare, la meciul cu Slatina, din 12 mai, in Sala Sporturilor Traian.

Victoria pentru echipa lui Florentin Pera ar însemna, matematic, câștigarea titlului, unul pe care vâlcencele îl merită pentru parcursul aproape fara greseala din acest sezon, cu 21 de victorii și o singură înfrângere.

Articolul precedentActivităţi diverse de Paşti la Căminul pentru Persoane Vârstnice
Articolul următorDin nou clasic, la filarmonica vâlceană