Secretarul de stat Raed Arafat si Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Denes, prezenti la Valcea, in contextul inundatiilor din aceste ore

Județul Vâlcea se va afla până la ora 20.00 sub incidența codului ROȘU de inundații pentru bazinele hidrografice: Olteţ – bazin superior, Cerna (afluent al Olteţului), Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă Lotru – amonte .

În aceste condiții Prefectul Judetului Valcea Florian Marin a stabilit,împreună cu președintele Consiliului Județean Constantin Radulescu,o convocare de urgență a Comitetului Vâlcea, în vederea evaluării situației din județ și a dispunerii de măsuri.
După această ședință, atăt Prefectul  cat și președintele Consiliului s- au deplasat alături de conducerile structurilor angrenate in rezolvarea situațiilor de urgență (ISU,IPJ,IJJ,ABA,SDN,Distributie Oltenia) în județ, în locurile afectate de inundații.
O situație deosebita este în orașul Băbeni unde pe strada Riioasa 77 persoane au fost evacuate, același lucru fiind valabil și pentru alte 54 persoane din punctul Valea Mare.
În zona au fost prezenți si  ministrul Ioan Deneș-Ministerul Apelor și Pădurilor si secretarul de stat Raed Arafat-DSU.

Articolul precedentO delegaţie a Primăriei din Esch sur Alzette – Luxemburg vizitează Râmnicu Vâlcea
Articolul următorAvertismente și amenzi de la I.T.M. Vâlcea