Spectacol de dans contemporan, o co-producție a Studio M și a Compagniei Pal Frenak, in Ramnicu Valcea. 

Un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, Fondul Bethlen Gábor și Fondul Cultural Național din Ungaria, unul dintre cele mai apreciate spectacole de dans contemporan. Producția a fost selectata la Festivalul Național de Teatru, ce are loc in perioada 19-29 octombrie.

Pentru ca acest spectacol să poată fi văzut de cât mai mulți iubitori ai acestui gen de artă, Administrația Fondului Cultural Național împreună cu Uniunea Teatrală din România a coofinanțat acest spectacol și a realizat un turneu care vizează mai multe teatre din România.

Printre orașele importante ale acestui turneu, alături de Cluj, Timișoara Târgu Mureș, Satu Mare, Miercurea Ciuc, se numără și Râmnicu Vâlcea.

In regia coregrafului Pál Frenák, spectacolul prezintă o rețea complexă a relaţiilor umane prin condiții trecute sub tăcere, undeva între lumea frenetică și realitatea dură.

Coregrafia îmbină stilul de dans inedit al lui Pál Frenák și limbajul semnelor din care rezultă un joc al mișcărilor liniare și spirale.

Spectacolul va avea loc mâine, 18 septembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului „Anton Pann”.

Articolul precedentParc pe o suprafața de 33 de hectare, amenajat pe dealul Capela
Articolul următorȘase Parohii vâlcene caută preot