Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea participă la Gala Națională a Comediei, ediția a XXX-a, de la Galați, festival ce este organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Duminică, 21 octombrie 2018, la Galați, începând cu ora 19:00, actorii teatrului vâlcean prezintă comedia „ÎNTRE CIOCAN ŞI NICOVALĂ”, adaptare după „Fierarii” de Miloš Nikolić, înregia lui Horaţiu Mălăele.

Din distribuţie fac parte: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Dan Constantin, Gabriel Popescu.

Un fierar neamţ află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar.

Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemţoaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune.

Comedia trăsnită „ÎNTRE CIOCAN ŞI NICOVALĂ”, în regia lui Horaţiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Articolul precedentSe întrerupe furnizarea agentului termic !
Articolul următorServicii electronice oferite de ANAF !