Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au depistat pe raza  comunei Alunu, un transport ilegal de produs petrolier.

La data de 24 iunie 2019, polițiștii, în baza informațiilor deținute, au oprit pentru control, pe raza comunei Alunu, două autoturisme.

Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 270 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii.

Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 43 de ani, tot din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 360 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii. De asemnea în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 43 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată, iar cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu 2000 lei, conform art.11 din O.U.G 271/2000.

Se fac verificări pentru stabilirea provenienței gazolinei.

Articolul precedentMini-stagiune de concerte de fanfară, în Parcul Mircea cel Bătrân
Articolul următorDouă ”legende” ale învăţământului din Râmnic au primit titlul de ”Cetăţean de Onoare”